Online muziekles platform

Als eerste in Nederland ontwikkelen wij aan een online muziekles platform waarbij persoonlijke begeleiding gericht op jouw progressie centraal staat. Dit in tegenstelling tot de vele online cursussen, waarbij het meerendeel na verloop van tijd afhaakt. Ontwikkel op je eigen niveau je muzikaliteit. Voor volwassenen, kinderen, beginners of (ver)gevorderden, het online programma past zich volledig op jou aan. Als deelnemer helpen we je continu een stapje verder en motiveren we je tot het behalen van resultaten. Lees verder wat het muziekplatform inhoud.


Doelen stellen en behalen

Individueel en persoonlijk muziekles op locatie is kostbaar en bovendien past dit niet altijd in onze drukke agenda's. Online muziekles kan de oplossing zijn, hoewel de motivatie dan vaak een valkuil is. Wij weten dit en spelen daar actief op in. Leg periodiek doelen vast en werk daar samen met je online muziekleraar aan. Door gerichte opdrachten en het werken aan je doelen, zal je keer op keer uitgedaagd worden. Dit houd je gemotiveerd. Ook kinderen worden continu op speelse wijze getriggerd.

Online, maar toch persoonlijk

We gaan er samen voor, jij en je online muziekleraar. Je hebt regelmatig contact en je kan altijd je vragen stellen. Je ontvangt persoonlijke tips en opdrachten worden samen met jou bepaald aan de hand van je doelen. Door je actieve deelname aan de community, heb je ook contact met andere muzikanten in de groep. Onderling kan je tips, ideeën en muzikale kennis delen. Persoonlijke betrokkenheid stimuleert je vorderingen.

Voor jou geselecteerde video's

De enorme video database die jou verder helpt, wordt dagelijks uitgebreid. De juiste video's worden op basis van onderwerp, doelstelling en ervaring voor jou geselecteerd. Alles staat ervan in het teken om jou elke dag weer een beetje verder te helpen. En kom je er niet uit, dan staan wij voor je klaar om te helpen.

Speciale muziekaanbiedingen

Interessante kortingen en aanbiedingen van online en lokale muziekwinkels en aanschaf van bijvoorbeeld muziekboeken en bladmuziek zijn onderdeel van je lidmaatschap. We werken aan een steeds mooier en beter aanbod van interessante deals, zodat je lidmaatschap van het online muziekles platform nog interessanter en laagdrempeliger wordt.


Alvast een kijkje in het platform

Interessant?

Nieuwsgierig geworden? Laat het even weten via ons contactformulier, zodat we je vanaf nu op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen. O ja, als je dat nu doet ontvang je een leuk "early bird" aanbod zodra het platform gelanceerd wordt!

Houd mij op de hoogte! :)

Pakketten

Het online muziekles programma kent twee varianten. Kies het pakket dat het best bij jou past. Wil je graag op je eigen tempo aan de slag? Kies dan voor het basis pakket. Wil je persoonlijk contact met je online leraar? Het Extra pakket is dan de juiste keuze voor jou.

Basis

€ 9,- per maand

Zelf aan de slag in jouw tempo
Online video's en instructies
Oefenstukken voor praktijk en theorie
Voor beginners en (ver)gevorderden
Contact met je mede-muzikanten

Ik kies Basis!

Extra

€ 25,- per maand

1 op 1 begeleiding
Stel je persoonlijke doelen
Gericht en persoonlijk advies
Op maat ingericht programma
Snel contact met je persoonlijke leraar

Ik kies Extra!

Copyright © 2017 Mainpixel BV, Muziekschool Maas en Waal